Wednesday, May 30, 2012

5th year as a hubby & wifey

25.05.2012 genap laa 5 tahun along & HO menjadi suami isteri yang sah..
pejam celik pejam celik dh 5 thn ek
dlm masa 5 thn mmg mcm2 laa dugaan

tp alhamdulillah sangat kami masih berkasih sayang
alhamdulillah kami dikurniakan anak2 yg aktif, bijak dan adorable
kami sama macam pasangan lain
ada masa gaduh ada masa baik

but we still support each other...
Semoga ALLAH memberkati kasih sayang kami
Semoga ALLAH terus melimpahkan rahmatNYA kepada keluarga kecil kami ini
Aaamiiinn


en3 haru biru

ari ni nak bercerita skit laa
along and kengkawan sangat rapat sedang HOT sgt dgn seseorg ni
gara2 komennya di satu laman sosial yg paling fofuler skrg
along sbnrnya sgt susah nk meluat kat org ni...
especially org yg baru nk kenal2an
hehehe
tp kalo along dh rasa x bes dgn org tu meaning she is sooooo annoying
oooppssss terhabaq plak SHE....
kihkihkih



citer nya mcm ni...
gegurl ni ada kaitan skit laa dgn kami (along and frens)
kami ni merasakan dia x perlu kot nk komen sensasi mcm tu kat situ...
dia mcm nk mengungkit kisah2 lalu
kisah zaman jahiliah nuuuu
past is past... so what?? move on laa
sakit ati betul
kalo sekali komennya x laa annoying sangat ni dok ulang yg sama grrrr....
igt nk jek menambahkan komen2 yg berapi disitu tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
x nk jadikan diri ni sama taraf dgn org yg x pk panjang ni...
hehehe aci x mcm tu?


ish x baik kan!!
ok kalo ade anak2 dibawah umur yg baca..
dont try this at home
hikhikhik

nnt kalo jmp face to face kena mintak maaf kat dia tu...

Friday, May 18, 2012

Sedang baca blog  Puan Farah Farhan owner Sarakids..
Mesti ramai yang kenal dia kan
Along penah jmp dia face-2-face

she's very friendly person.... 
bila baca blog dia kita rasa mcm sangat dekat dengan pn farah...
hihihi
byk info tau..
dari segi parenting, bfeeding...
sangat suka!!~


dlm byk2 entry dia..sangat tersentuh pasal dia berceloteh pasal peranan ibu dalam kehidupan kita...
soo true... mak bi mmg mcm2 peranan dia..
mak supir laa, tukang masak laa, doktor laa
mcm2 kan!!~


saya sayang mak saya tau!!
sayang sangat-sangat
saya rindu mak saya
rindu sangat-sangat

Having HADEERAH, EIYAD, HADIEF & HO is the greatest thing ever happened to me
but having CHE GAYAH as my mom is the great than greatest thing ever happened to me..

;;

Template by:
Free Blog Templates